Systeembeheer

ICT dienstverlening op maat

U heeft geen budget voor een fulltime systeembeheerder? Het netwerk heeft alleen incidenteel onderhoud nodig? U wilt alleen ondersteuning indien er zich problemen voordoen? U heeft tijdelijk wat expertise nodig om het netwerk uit te breiden of te upgraden?

RoLoSoft kan voor korte- of voor langere tijd systeem- en netwerkbeheer voor u verzorgen. RoLoSoft beschikt over veel ervaring en een gedegen kennis van veel netwerken: ARCnet, Ethernet, Tokenring e.a. Daarbij kunnen wij ook adviseren in beveiliging en ook zeker op het gebied van hardware. Indien gewenst ook de meeste hardware leveren. Wij leveren uitsluitend de A-merken omdat in onze ervaring de kwaliteit van producten ook door de garantie en nazorg zit. Er kan altijd iets kapot gaan, maar áls dat gebeurd dan willen wij ook dat die problemen z.s.m. verholpen worden. Daarbij zullen wij u bewijzen dat ook met A-merken de prijzen heel erg mee kunnen vallen: u bent vaak niet eens duurder uit!

Wij beschikken over een ruime kennis van Novell® en alle Microsoft® besturingssystemen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de IT en hebben dus ook een ruime kennis van oudere besturingssystemen. Natuurlijk zijn wij ook ervaren met vele applicaties waaronder Terminal Server, DoubleTake, MS Exchange, SQL server Lotus Notes, MS Office pakketten, Beaufort, Cool, Impromptu, PlanCare Dossier, PlanCare Kwaliteit en duizenden andere applicaties en pakketten.

Wij kunnen nieuwe werkstations en servers voor u inrichten, meehelpen met verhuizing van uw systemen of storingen voor u oplossen. Wij kunnen tevens uw complete netwerk voor u in kaart brengen. Wij testen uw beveiliging en adviseren over betere beveiliging en andere verbeteringen in uw bestaande netwerkomgeving. Indien gewenst kunnen wij -vertrouwelijk- ook uw licentiebeheer eens kritisch onder de loep nemen.

U kunt ons inhuren op projectbasis, een vast aantal uren per week/maand of u kunt voor standby-uren een contract afsluiten. Informeer gerust eens naar onze concurerende tarieven. Wij doen u graag een vrijblijvende offerte. Voor klanten met onderhoudsafspraken zijn wij 24 per dag bereikbaar.