Partners

RoLoSoft heeft veel expertise in huis op veel gebieden. Het is echter onmogelijk om van alles álles te weten. Dat realiseren wij ons...
Daarom hebben wij een aantal partners waar wij mee samenwerken. Deze partners helpen waarnodig met experstise, extra mankracht of tijdelijke inval.

Op dit moment werken wij samen met:

  • Niet gepubliceerd - een betrouwbaar bedrijf die webhosting voor ons verzorgd.
  • Pc-cure
  • Palomino bv - zeer ervaren op veel gebieden
  • Waar nodig helpen deze bedrijven met raad en daad. RoLoSoft bewijst dezelfde diensten terug waar nodig. Wij zijn gelukkig met deze collegabedrijven. Er is al genoeg concurentie op deze markt. Wij hebben allen het standpunt dat er geen producten moeten worden verkocht maar oplossingen.
    Daarbij houden wij ook van betaalbare oplossingen zonder concessies te doen op kwaliteit en duurzaamheid. Een filosofie die bewezen heeft te werken in praktijk.
     
    U kunt ons ook inhuren voor een kritische kijk op, en adviezen over, offertes van andere bedrijven. Gebleken is dat veel bedrijven graag een onafhankelijke partij die geen eigenbelang heeft, naar een geboden oplossing of offerte willen laten kijken. Vanzelfsprekend doen wij dit discreet, in volsterkt vertrouwen en met totale geheimhouding.