Design en Development

ICT dienstverlening op maat Wij ontwerpen en ontwikkelen voor veel verschillende toepassing:
 • Intranet design en development
 • Webdesign met geannimeerde graphics en interactieve pagina's
 • Webdevelopment, het gebruiken en koppelen van databases
 • Design logo's en huisstijlen
 • Presentaties
 • Folders en brochures
 • Nieuw bedrijf gestart? Vereniging, stichting of club? Laat ons uw (nieuwe) logo ontwerpen. U bent toe aan een nieuwe huisstijl? U wilt een nieuwe website opzetten of uw bestaande website kan wel wat meer animatie gebruiken? Speciale graphics voor een presentatie nodig?

  Aanbieding!

  RoLoSoft ontwerpt logo's, graphics, geanimeerde graphics, banners en complete websites afgestemd op uw specifieke behoefte.
  Verder kunnen wij bestaande websites voor u onderhouden of aanpassen. Ook kunnen wij u adviseren over domeinregistratie, e-mail, webhosting en wij kunnen u helpen bij opzetten van een complete nieuwe website in het Nederlands of in het Engels.

  Wij geloven niet in half werk. Ons motto is: half werk is dubbel werk! Uw website is uw visitekaartje op internet, dat moet er "gelikt" uit zien en een goede afspiegeling van uw bedrijf zijn. Daarom vinden wij een goede kennismaking met het bedrijf van belang. Hoe beter wij het bedrijf kennen, hoe meer wij de website op uw bedrijfsprofiel kunnen laten aansluiten. Daarbij gebruiken wij -waar nodig en beschikbaar- veel extra technologiën, waaronder JavaScript, ASP, VBScript en PHP.

  voorbeeld animatie

  Development in ASP, VBScript en JavaScript is onze specialiteit. Van een eenvoudige aanmelding voor nieuwsbrief tot een eigen webshop: het is allemaal mogelijk. Wij maken uw pagina's meer interactief en persoonlijk afgestemd op uw klanten. Ook kunnen wij pagina's beveiligen met inlogaccounts. Wij geven u hierover graag meer informatie. Vanzelfsprekend beheersen wij HTML en CSS tot in perfectie. Wij schrijven uw webpagina's voornamelijk handmatig zodat het er precies uit ziet zoals bedoeld.

  Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Onze algemene prijslijst vindt u hier.
  Kijk eens naar wat werk van ons:

  Animatie door RoLoSoft

  Meer voorbeelden en referenties worden nog geplaatst.