iConsultancy

ICT dienstverlening op maat

Internet is vandaag de dag bijna een must voor elk bedrijf of instelling. Het biedt natuurlijk een uitstekende manier om uw potentiele klanten/afnemers 24 uur per dag van informatie te voorzien. Reclame maken en u profileren op internet dan al niet met mogelijkheden voor e-business; RoLoSoft kan u op weg helpen.

Webhosting, providers, e-mail, e-business, domeinregistratie, POP3, batched smtp, Frontpage extentions, backbone: dit is slechts een greep uit de kreten waar u mee te maken krijgt als u een internetsite wilt gaan opzetten. Wij hebben een goede kennis van zaken om u helder en duidelijk uit te leggen waar het allemaal over gaat. U vertelt ons uw wensen en wij vertellen u waar u dan mee te maken krijgt, waar u aan moet denken, welke aanbieders voor u het meest geschikt zijn en zeker niet onbelangrijk: hoe en waar u het goedkoopst uit bent.

Wij inventariseren uw wensen en co÷rdineren desgewenst het gehele traject naar implementatie van uw website. Tevens bezitten wij voldoende kennis en middelen om zelf uw complete website vorm te geven en voor u te onderhouden.

RoLoSoft heeft vele jaren ervaring in diverse takken van het bedrijfsleven. Wij kunnen daardoor beter inschatten wat voor uw bedrijf belangrijk kan zijn op internet. Verder communiceert het gemakkelijker om te inventariseren wat uw wensen zijn en u in klare taal te informeren over de mogelijkheden. Inlevingsvermogen in de organisatie is bij ons een van de betere tools gebleken in het ontwikkelen van een goede website.

AANBIEDING!

Te duur? Hoeft niet! Wij kunnen u al vanaf € 89,95* een jaar op internet profileren met een eigen domein, e-mail en een eenvoudige webpagina! Kijk bij Design en bekijk onze zeer voor voordelige tarieven. Onze algemene prijslijst vindt u hier.

* Hosting: € 49,95 + € 40,00 voor design van een eenvoudige pagina.

Wij hebben een zeer informatieve brochure die wij u graag vrijblijvend toesturen. Vraag hem vandaag nog aan! Vergeet niet uw adres te vermelden in uw bericht. Kijk ook zeker eens op onze Internet begrippenlijst.